Wapenschild Sterkenburg

Wat zijn de ervaringen van onze gasten? Lees het in het

Gastenboek van kasteel Sterkenburg

[av_one_full first av_uid=’av-yfr’]
[av_sidebar widget_area=’Hoofd menu’ av_uid=’av-88fp’]
[/av_one_full]
[av_one_full first av_uid=’av-5wjf’]
[av_textblock av_uid=’av-431x’]

Wat gasten van ons vonden

Wij vinden het belangrijk te weten wat uw ervaringen zijn met Kasteel Sterkenburg. U kunt hier uw ervaring delen.

[/av_textblock]
[/av_one_full]

49 reacties op “Gastenboek”

 1. Forum voor Democratie

  Bedankt!! Bedankt voor het gehele weekend! Het was geweldig en iedereen was laaiend enthousiast. Zonder jullie had het niet gekund. Het heeft al onze verwachtingen overtroffen. Het was heel erg prettig samenwerken.

 2. Nogmaals dank voor het feestelijke Kerstdiner op 12 december jl.

  Met vriendelijke groet,

  Lionsclub Utrecht
  Jacques Eizenga, Hans Hofsté

 3. Enrico & Dorenda van Zijl - Bosman

  Beste Laura en team,

  Het is alweer even geleden, onze trouwdag op 8 oktober 2015. Maar wat hebben we genoten! Dankzij onze lieve gasten maar zeker ook dankzij jullie.
  Want een mooie locatie is één, maar er dan ook met zo’n fantastisch team nog een thuis van maken, ook al is het maar voor 2 dagen, dat is een hele kunst.
  En daar zijn jullie met elkaar geweldig goed in geslaagd. Jullie hebben er voor ons een heel bijzondere, ongedwongen dag van gemaakt. Waar nodig stonden
  jullie voor ons klaar, gevraagd en ongevraagd, maar altijd op het juiste moment. Complimenten aan jullie allemaal en ga zo door want dit is gastvrijheid en service
  ten top!

  Bijgaand onze bijdrage aan jullie waarschijnlijk al enorme fotocollectie. Wij wensen jullie allemaal een fijn en warm kerstfeest en heel veel goeds voor 2016!

  Hartelijke groet van Enrico & Dorenda van Zijl-Bosman

 4. Prachtige locatie voor een teamdag. Heerlijk kunnen zitten in het Tuinmanshuis. Lunch en diner waren fenominaal. Alles is vers en komt uit de regio. Goede service en zeer prettig personeel. Zeker een aanrader voor zakelijk maar ook privé bijeenkomsten.

 5. Wat een heerlijk weekend hebben wij gehad dankzij ons geweldige verblijf in Kasteel Sterkenburg! Prachtige kamers (mijn oudste zoon vond het uitzicht vanuit IJsvogel juist zo prachtig dat hij die kamer koos) en een geweldige en gastvrije ontvangst. Ook het ontbijt was prima verzorgd en lekker vers! Als het aan ons ligt komen wij beslist nog eens terug om een van de andere kamers te ontdekken!

 6. Graag breng ik de dank over namens de directie, men heeft het verblijf en de vriendelijkheid van de staf als zeer prettig ervaren.

  Met vriendelijke groet,

  Fugro N.V.

  Ria Steur

 7. Wij hebben een fantastische dag gehad op het kasteel, we zijn erg blij dat we het zo hebben geregeld. Inmiddels zijn we terug in Singapore.

  Nogmaals ontzettend bedankt!

  Groeten / Regards,

  Wouter

 8. Harstikke bedankt voor de bijdrage aan onze trouwdag, onze complimenten voor iedereen die er aan mee geholpen heeft het was top geregeld.
  Daarbij onze extra complimenten aan de kok, wat hebben we genoten van het heerlijke eten!

  Bedankt.

  Groeten,

  Arjen en Agnes

 9. Anne en Casper Hülsenbeck

  Middels dit schrijven willen wij onze complimenten en dank uitspreken voor de fantastische ontvangst op 4 oktober jl. t.g.v. ons 50 jarig huwelijks feest.

  De voortreffelijke en attente bediening was buitengewoon. Niets was de dames en heren teveel waardoor het voor onze gasten aan niets ontbrak.

  Ook de prachtig opgemaakte en smaakvolle recepten waren onovertroffen. Bas Cloo, als leider van de keukenbrigade, heeft hier zeer zeker heel veel eer mee ingelegd.

  Wij denken met plezier terug aan deze dag, die ook mede door de entourage van het kasteel lang in onze herinnering zal voortleven.

  Een van de gasten merkte zelfs op dat het moeilijk zal zijn om bij toekomstige jubilea deze ontvangst ook maar enigszins te benaderen.

  Nogmaals onze hartelijke dank.

  Met vriendelijke groet,

  Anne en Casper Hülsenbeck

 10. Bij deze willen we jullie nogmaals hartelijk danken voor een onvergetelijke avond die door jullie tot stand werd gebracht. De geweldige ambiance, de goede zorgen en het betrokken personeel. Wij hebben ontzettend genoten! Uiteraard komen we graag terug.

  Hartelijke groet,

  Bernd en Elianne

  PS: onze dank ook specifiek voor alle goede zorgen van Laura!

 11. Beste Ben,

  Was zeker een bijzonder dag uit ons leven. Een die we niet snel zullen vergeten. We zien dan ook uit om terug te keren naar Kasteel Sterkenburg.

  Fijne avond gewenst.

  Met vriendelijke groeten,

  Bernd Damme

 12. Henriëtte van Norel

  Geachte heer Hosman,

  Dank nogmaals voor de gastvrijheid. Wij hebben allen zeer genoten van de ambiance, de rondleiding van de heer des huizes en natuurlijk de voortreffelijke kookkunsten van de heer Leyn en zijn team. Het was een onvergetelijke avond, in het bijzonder voor mijn schoonfamilie omdat zij hun leven lang gewoond hebben in Doorn en natuurlijk het kasteel van buiten zeer goed kende. Dat ze het nu van binnen mochten bewonderen was zeer speciaal voor ze. En ook mijn 92-jarige buurvrouw Lex de Groot, was zeer onder de indruk.

  Met vriendelijke groet,
  Henriëtte van Norel

 13. Beste Ben,

  Wij zijn enorm aan het nagenieten van een prachtige trouwdag op Sterkenburg. Wat was het een heerlijke dag met mooi weer, lieve mensen en dan ook nog op zo’n prachtige plek.
  Het was een grote droom en we hebben van elke seconde genoten!
  En nu zijn we weer terug in de werkelijkheid want we zijn gewoon weer aan t werk gegaan en de kinderen moeten naar school. Zo gaat dat dan.

  Groeten! Florien

 14. Beste Laura en team,

  Hartelijk bedankt voor onze mooie dag op jullie prachtige locatie. We hebben een heerlijke dag gehad!

  Najat en Rogier

 15. Jochum & Anne Feitsma

  Beste Lilian, Ben en de rest van Team Sterkenburg,

  Op 23 mei 2015 zijn wij getrouwd op dit sprookjesachtige kasteel. Het was in 1 woord GEWELDIG. Dank voor de fantastische voorbereiding en de perfecte dag.

  Onbeschrijfelijk mooi!!!

 16. Jorrit en Renske

  Beste Sterkenburgteam,

  Dank jullie wel voor alles wat jullie gedaan hebben om onze trouwdag de mooiste ooit te laten zijn! We waren ook hartverwarmend verrast door de liefdevolle wensen in ons gastenboek van Lilian, Maxine en Megan!

  Jorrit en Renske

 17. Beste Ben Hosman, beste Laura Verhoeff,

  Nogmaals onze hartlijke dank voor de zeer vriendelijke en verzorgde ontvangst, het overheerlijke diner met de overnachting en het verrukkelijke ontbijt tot slot. U heeft geholpen van onze huwelijksdag alles te maken, wat wij ons daarbij van tevoren hadden voorgesteld.

  Met vriendelijke groet en nogmaals mijn complimenten voor jullie allemaal,

  Roel van As-Krijgsman

 18. Goedenavond Ben,

  Wij willen jou en het team op Sterkenburg ontzettend bedanken voor een prachtige bruiloft. Wij hebben enorm genoten van de dag, ook al ging veel langs ons heen. Wij zijn ontzettend blij met hoe alles gelopen is en jullie hebben mede bijgedragen aan de mooiste dag van ons leven. Ook van veel gasten hebben we complimenten gehad over het prachtige kasteel en de voortreffelijke organisatie en bediening.

  Nogmaals onze complimenten en dank voor de fantastische organisatie.

  Met vriendelijke groet,

  Chiel & Ruth

 19. marleen van den driessche

  Op 13-14 en 15 juni verbleven wij op sterkenburg. Prachtige locatie,vriendelijke mensen en alles netjes. Daar was zeker niets op aan te merken. Alleen waren wij echt teleurgesteld van de kamer(ijsvogelkamer) Deze was zeer klein.. Als je daarentegen de andere kamers in het kasteel bezoekt is deze kamer echt wel teleurstellend. Dit vonden wij echt heel spijtig

  1. Team van Kasteel Sterkenburg

   Geachte mevrouw,

   Dank voor uw reactie. Jammer dat u teleurgesteld bent over grootte van de IJsvogelkamer (ca 30 m2). Het is een charmante kamer met mooi uitzicht maar inderdaad niet de grootste kamer van het Kasteel. De grotere kamers die u heeft gezien waren overigens dat weekend al geboekt en zijn duurder. U heeft geboekt met een Groupon voucher. Voor deze kamers is wel een upgrade mogelijk met bijbetaling.

   Met vriendelijke groet,

   Team van Kasteel Sterkenburg

 20. Huibers Accountants & Adviseurs

  Goedemiddag Ben,

  Jammer dat je er vrijdag niet was, je zal vast ook genoten hebben van het mooie weer.

  Wij willen je nog bedanken voor je inzet! Wij hebben afgelopen vrijdag een top dag gehad.

  Met vriendelijke groet,

  Pieter van den Hengel

  Huibers Accountants & Adviseurs

 21. Stefan en Marieke

  Beste Ben,

  Jullie erg bedankt voor de gastvrijheid en de mogelijkheid om onze dag op kasteel sterkenburg te mogen vieren. Het was een geweldige dag met geweldig weer en geweldige mensen. Speciale dank voor de gastvrouwe Lilian en Bas voor de geslaagde diners. We zullen tzt een paar mooie fotos sturen.

  Vriendelijke groeten,

  Stefan en Marieke

 22. Wat een exeptionele belevenis!! Net weer terug in Winschoten van een ongelooflijk mooi verblijf in de bovenste torenkamer Torenvalk: we hadden het niet willen missen! Alleen de beklimming in de toren voelt middeleeuws. Wat een prachtige locatie om een paar dagen te verblijven! Harnassen, vaandels, zwaarden, schilderijen, beelden, het is er allemaal! Werkelijk een prima ontbijt van Kees, die ons goede tips gaf om in de omgeving onze tijd goed te besteden. Dank fijne mensen voor een fantastisch verblijf in jullie mooie kasteel, waar jullie met grote toewijding gasten het naar de zin maken! Wij komen zeker weer! Heel fijne Kerstdagen en een voorspoedig 2015 gewenst! Wilma en Wolter

 23. Lydia van Leeuwen QBUZZ

  Ik hoorde dat onze directie een hele prettige sessie bij Kasteel Sterkenburg heeft gehad. Dank voor de fantastische service en goede zorgen.
  Het is zeer gewaardeerd!

  Met vriendelijke groet,

  Lydia van Leeuwen
  QBUZZ

 24. Bij deze nogmaals hartelijk dank voor de gastvrijheid op kasteel Sterkenburg. We hebben een prima avond bij jullie beleefd en waren blij met alle enthousiaste reacties op de locatie en de verzorging. Je hebt perfect aangevoeld waar we naar op zoek waren!

  Zoals in ons eerste overleg al gemeld hebben we de goede gewoonte om onze bijenkomsten te evalueren.
  Als totaal rapportcijfer voor deze EUMA-bijeenkomst, krijgen we een 8.
  Jullie score komt daar met een 8,8 nog bovenuit.
  Elf mensen hebben onze vragenlijst ingevuld.

  Nogmaals heel erg bedankt voor de plezierige samenwerking.

  Hartelijke groeten,

  Greetje van Vroonhoven

  National Chairman EUMA Nederland

 25. Margaret van Nauta Lemke

  Wij hebben een fantastisch verblijf gehad op het kasteel. Het diner was erg goed. De kamers en vertrekken zagen er goed uit. Iedereen heeft genoten. Namens mijn familie en mijzelf bedank ik je heel hartelijk voor de goede verzorging. Wil zo goed zijn onze dank over te brengen aan alle medewerkers van het kasteel, Alex voor de leuke rondleiding en Bas voor het lekkere eten.

  Met hartelijke groeten,

  Margaret van Nauta Lemke

 26. Wij hebben genoten van ons heerlijke verblijf op uw prachtige kasteel in de Ooievaarkamer.
  De rondleiding na het verrukkelijke ontbijt was voor ons het onverwachte tweede hoogtepunt. Hierdoor is een onvergetelijke indruk achtergebleven.

  Wij kunnen iedere gast deze rondleiding adviseren. Naar ons idee is deze rondleiding van toegevoegde waarde voor een verblijf.

  Met vriendelijke groet,

  Yvonne Oerlemans en Henk Tappel

 27. Afgelopen vrijdag hebben Dieneke en ik een prachtige dag gehad. Volgens ons liep alles zoals verwacht. We kregen veel complimenten over de locatie, ontspannen personeel, lekkere en originele hapjes, kamers etc.

  Groeten, ook van Dieneke

  Joost

 28. Daniël en Elisabeth

  Op 13 september 2014 hebben wij onze bruiloft afgesloten op Kasteel Sterkenburg met een heerlijk diner en een spetterend feest. Het prettige contact met de kasteeleigenaren, de wonderbaarlijk mooie locatie en de fantastische inrichting maakten de keuze voor Sterkenburg eenvoudig. En wat een goede keuze.

  Onze gasten waren zeer onder de indruk van het prachtige kasteel. Het diner was heerlijk en prachtig verzorgd door de professionele bediening. Het feest was voor alle aanwezigen een avond die zij niet snel zullen vergeten. In het sprookjesachtige kasteel werd de hele avond gedanst onder leiding van de fantastische band “Angie & the Billie Jeans”. De complimenten over de prachtige locatie komen nu, een maand later, nog steeds binnen. Bij dezen willen we die dan ook nogmaals doorgeven. En daarnaast, voor wie nog niet de mogelijkheid heeft gehad dit unieke kasteel te bezoeken, maak direct een afspraak en geniet van het prachtige Kasteel Sterkenburg.

  Daniël en Elisabeth

 29. Een onvergetelijke locatie! Dit weekend één nacht gelogeerd in de Ooievaarskamer. Wat een ongelooflijke ervaring. Onvoorstelbaar mooie kamer, woorden schieten echt tekort. Super romantisch. Wij komen ab-so-luut terug, Bedankt allemaal voor jullie goede zorgen!

 30. Kasteel Sterkenburg is zéér aan te raden! De entourage is prachtig, dat kan iedereen zien. De verzorging die je er krijgt is fenomenaal. Lunchen in de buitenlucht, alsof je in een Italiaanse commercial zit… De gastvrijheid is er onovertroffen.

 31. Diana en Henk Savelberg

  Beste Kasteelheren en Kasteelvrouwen, ontzettend bedankt voor jullie fantastische ontvangst, diner, ontbijt en borrelgelegenheid, super, super en natuurlijk de rondleiding, we hebben genoten en fietsen opgeladen met veel nieuwe kennis naar Vreeland!!! Dank nogmaals en tot ziens, Diana en Henk Savelberg en de andere natuurlijk.

 32. Karolina en Wouter

  Trouwerij 12 juli.

  Wij willen jullie hartelijk danken voor de prachtige twee dagen die we op jullie kasteel hebben mogen beleven. Het had niet beter gekund.

  Het eten was een echte sensatie en tijdstip van bediening perfect afgestemd op de toespraken.

  De snelle ontvangst van de gasten, de bediening de hele dag door en de overige begeleiding de hele dag door was flexibel, vlekkeloos en relaxed.

  Het verliep precies zoals we hadden bedacht en voorbesproken met jullie.

  Dank aan Hester, Remco, Bas en alle medewerkers die voor en achter de schermen deze dag voor ons hebben mogelijk gemaakt.

  Karolina en Wouter

 33. Carel&Cobie Moojen

  Perfecte ervaring met feest op Kasteel Sterkenburg op 5 juli 2014
  Wij hebben zeer genoten van ons feest dat zich op het kasteel en in het koetshuis heeft afgespeeld. De voorbereidingen van het feest waren zeer plezierig en professioneel. Er was ruim de tijd voor gedegen overleg en eigenlijk konden al onze wensen worden waargemaakt. Persoonlijke en warme aandacht van Ben Hosman en chef-kok Bas Cloo gaven ons een zekerheid omtrent het succes van deze locatie. Het kasteel is fantastisch sfeervol en multifunctioneel bij allerhande weertypes. Wij gebruikten Terras en grote ontvangstzaal en de gang met beiden zijkamers. Logistiek verliep alles op rolletje en ongemerkt regelde Remko alle personele zaken, en dat waren toch veel mensen!!
  Het eten in het koetshuis was buitengewoon lekker en bijzonder van smaak. Vele complimenten waren er van onze gasten omtrent het stijlvolle werk van het overige personeel. Wij hebben een fantastisch gevoel over onze keuze om het feest op Sterkenburg te houden. De kosten van dit feest liggen in dezelfde orde als van andere locaties in de regio Houten, doch de zeer bijzondere omgeving en de personele inzet zetten Kasteel Sterkenburg veruit op de eerste plaats.
  Een nog steeds nagenietende Carel&Cobie Moojen-van Dijk

 34. Ming en Sharon

  4 juli 2014 zijn wij op Kasteel Sterkenburg getrouwd. En alles kopte. We hadden een prachtige zonnige en warme dag en konden dus onze bruiloft helemaal buiten vieren. Het huwelijk hebben we gesloten in het kasteel en de receptie, het walking dinner en de band bij het koetshuis. Het eten was verrukkelijk en de bruidstaart prachtig. Ook de aankleding was top en maakte onze dag helemaal compleet. Een deel van de gasten is blijven slapen en genoot de volgende ochtend samen met ons van een heerlijk ontbijt!
  De gastvrijheid van het team is fantastisch maar ook het meedenken om van deze dag een onvergetelijke dag te maken.

  Aan iedereen: bedankt!
  Ming & Sharon

 35. Op 31 mei jl. vierden Utrechtse alumni van Sociëteit de Witte hun tweede tafellustrum op Kasteel Sterkenburg. Na een lunch met de Rector-Magnificus Prof. Dr Bert van der Zwaan in de Senaatszaal van het Academiegebouw en een ontvangst door de Commissaris van de Koning de Heer Willibrord van Beek in het Paushuize begon het echte feest in Kasteel Sterkenburg. Ruim 60 deelnemers, verspreid over kasteel, koetshuis en tuinmanshuis, verwisselden hun tenue de ville voor smoking en avondjurk. Op het programma stonden een concert, gegeven door het Utrechtsch Studenten Concert, in het koetshuis, een voordracht van David Schelfhout over de operatie Rheingold (8 uitvoeringen van Wagner door studenten op een groot binnenvaartschip dat de Rijn afvoer, met als alternatief nachtprogramma een disco door klassiek geschoolde studentenmusici, een rapper en een DJ), en als hoogtepunt het diner in de grote zaal van het kasteel. De Koninklijke Studenten Zigeunerkapel Tzigane onder leiding van Jaap Gisolf verwelkomde met muziek de gasten bij binnenkomst. Boedapest op Langbroek! Nog vóór het avondprogramma begon kon her en der op de vele zitjes rond het kasteel in groepjes een kop thee worden gedronken, met cake erbij, en na ons te hebben omgekleed, een aperitief in de hal, de twee salons aan weerszijden van de hal en de loopbrug. Kasteel Sterkenburg vormde de perfecte setting voor het tweede lustrum van de Utrecht Tafel van De Witte. Graag betuig ik mijn complimenten aan de staf van Kasteel Sterkenburg voor de goede organisatie, voorkomende bediening en nauwkeurige budgettering. Het was een waar feest aan de Langbroekerwetering, waarover in het Haagse nog veel is nagepraat.

  Dr Mr T.G. Tan, voorzitter van de lustrumcommissie.

 36. Wij kijken met heel veel plezier terug op een prachtige huwelijksdag. Alles werkte mee: de prachtige locatie, het weer, onze familie en vrienden en de fantastische service door het Sterkenburg team.

  Wat ons daarbij vooral trof was de soepele organisatie die onze best ingewikkelde wensen en wisselingen moeiteloos opving. Remco was daarin een bekwame regisseur die alles met de ceremoniemeester afstemde waardoor wij er niets van merkten.

  Zeker zo belangrijk was de uiterst vriendelijke bediening door de medewerkers. Lilian informeerde regelmatig bij ons of we nog een kopje thee of iets anders wilden, waardoor we ons heerlijk verzorgd voelden. Alle medewerkers waren zorgzaam zonder op te vallen: heel knap.

  Alle gasten waren vol lof over het eten, dus Bas en Wouter hadden eer van hun werk.

  De voorbereiding was op zich al een feest, waarin vooral Hester en tijdens haar vakantie Ben, overal in meedachten. Leuk is dat alles kan en bespreekbaar is.

  Kortom, we willen via jou iedereen heel graag enorm bedanken voor het enthousiasme, het vakmanschap en de inzet die zo geholpen hebben om de dag te laten stralen.

  Bij een bruiloft zeg je natuurlijk niet dat we nog eens terugkomen om het nog eens te doen, maar wij zijn er wel van overtuigd dat we vaker op Sterkenburg zullen zijn, op wat voor manier dan ook.

  Hartelijke groet,
  Peter en Hella (bruidspaar van 21 juni)

 37. Eerste Pinksterdag kwamen wij aan bij Sterkenburg en werden hartelijk ontvangen door de de gastheer en gastvrouw. Wij werden naar onze kamer (De Uilenkamer) begeleid en meteen overviel ons een thuisgevoel. Schitterende inrichting met zorg gekozen met details van deze tijd uiteraard als het gaat om de sanitaire voorzieningen. Zeer fraai landgoed met een ooievaarsechtpaar op het nest. Nadat we hebben genoten van een glas wijn nabij de vijver, hebben wij het diner in Zeist gebruikt op het terras van het voormalig postkantoor.
  We hebben buitengewoon goed geslapen in de Uilenkamer en genoten van een uitgebreid ontbijt in de Tuinmanswoning. Vriendelijk personeel. Resumerend: een terugkomen zeker waard.

 38. Milou en Jeroen

  Wij hebben erg genoten van de locatie en dat wij daar mochten trouwen. Wij zijn dolgelukkig en het verliep helemaal volledig volgens onze wensen. Kortom wij zijn zeer tevreden en jullie uiteraard heel erg dank voor jullie medewerking, was echt TOP !!!

 39. Robert Ruijgrok

  We hebben een fantastische dag beleefd.

  De aanloop naar de dag toe hebben we als erg prettig ervaren. De grote flexibiliteit en de ontelbare mogelijkheden op de locatie hebben het ons af en toe best lastig gemaakt. Soms is minder keuze ook wel prettig. We hebben de locatie en daarmee de sfeer helemaal naar eigen inzicht kunnen gebruiken. Hierdoor hebben we echt het gevoel gehad dat het onze dag was.
  Het enthousiasme en de professionaliteit van de medewerkers hebben bijgedragen aan een ontspannen sfeer, precies zoals wij wilden op een locatie waar alles op een plek voorhanden is. Vanaf de fotoreportage tot en met het ontbijt hebben we kunnen genieten. Tussendoor een prachtige ceremonie, een ontspannen borrel, een magnifieke diner, een spetterend feest en een romantische huwelijksnacht!
  Kasteel Sterkenburg, Hartelijk Bedankt!

  Robert en Annet

 40. Net een heerlijk weekend gehad op kasteel Sterkenburg. Heel stijlvol…prachtige omgeving..aardige gastheer/vrouw. Goed verzorg ontbijt.
  We sliepen in de Ooievaarkamer…echt een aanrader als je iets bijzonders hebt te vieren of gewoon een romantisch weekend wilt met je geliefde…

 41. Margje Steenbeek-Hugenholtz

  Mijn tachtigste verjaardag wilde ik in stijl vieren op een bijzondere locatie. En die heb ik gevonden: Kasteel Sterkenburg.

  Samen met mijn kinderen en kleinkinderen hebben we daar een onvergetelijk weekend doorgebracht. Het was eind maart en volop lente. Het kasteel stond daar trots te midden van het bloeiende landschap aan de Langbroekerdijk. Naast het kasteel boven in een grote eikenboom was een nest met twee klapwiekende ooievaars, daaronder paradeerde de haan met zijn kippenvolk.

  Je komt in een kasteel maar het gekke is, je voelt je er meteen thuis! Dat komt door de hartelijke ongedwongen sfeer die de eigenaars en de mensen die er werken scheppen. Alles kon en mocht. De zes kinderen (tussen 11 en 16) gingen meteen op avontuur. We hebben heerlijk gegeten bij kaarslicht in de stijlvolle eetkamer en lekker geslapen in prima kamers. Op zondag genoten we een lunch in de grote zaal met familie en vrienden nadat we eerst een spannende rondleiding kregen door de kasteelheren.

  Een van de kleinkinderen zei bij het weggaan: Dit was het mooiste feestje ooit!

  Margje Steenbeek-Hugenholtz

 42. Annelies Smeenge

  Wat hebben wij hier heerlijk overnacht, in de Torenvalkkamer. Ons Middeleeuws hart deed heel veel sprongetjes van blijdschap, kijkend naar de prachtige inrichting, de sfeer en de bouwstijl van het kasteel. Een avond zonder tv, internet, laptops en andere nieuwerwetse fratsen heeft ons heel goed gedaan, we zijn heerlijk uitgerust. We komen heel graag nog eens terug!

 43. Ouders bruidspaar februari 2014

  Het was allemaal geheel volgens wens en buitengewoon geslaagd. We waren dolblij dat alles op een locatie, en wat voor een, werd gehouden. Alles klopte!

  Er was ruimschoots drank en dat gold ook voor de happen, basisvoorwaarde voor de gasten van het bruidspaar, maar wat het ook bijzonder maakte, was de aardige en ontspannen sfeer die jullie medewerkers uitstraalden. Iedereen was zich zeer welkom. Dat geldt zeker voor het bruidspaar, de getuigen, het bruidspersoneel en de naaste vrienden en familie, die zich vanaf het begin tot het einde op zaterdagmorgen volledig in de watten gelegd hebben gevoeld.

  Een serieuze opmaaksessie, een leuke ontspannen ceremonie, een gezellige receptie, heerlijk eten op vrijdagavond, goede nachtrust, een gezellig ontbijt en bediening met een glimlach, wat kan een mens zich nog meer wensen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
 • Stuur ons een bericht

Test

Most Romantic Award 2020
Wapenschild Sterkenburg
Kasteelsterkenburg.nl gebruikt cookies om uw bezoek op Kasteelsterkenburg.nl geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.

Financieel verslag 2016
Stichting Vrienden van de Historische Buitenplaats Sterkenburg

Financieel verslag 2016
Stichting tot behoud van de Historische Buitenplaats Sterkenburg

Nieuwsbrief kasteel Sterkenburg

Schrijf u nu in!