Schild Sterkenburg

Binnen én buiten genieten

Bed and Breakfast in een echt kasteel

Heerlijk buiten in een prachtige romantische omgeving met grote monumentale bomen, weilanden, houtwallen, bos en water. Weg van uw verplichtingen, maar dicht bij Amsterdam en Utrecht.

Slapen in een écht Kasteel met een middeleeuwse toren, veel antiek, curiosa, kunst en een warme gezellige sfeer. Een wandeling over het lommerrijke landgoed, waar de ooievaars op hun nest naast het Kasteel zitten, de kippen vrij rondlopen, de eenden in de gracht zwemmen en de reeën bij schemer in de boomgaard komen. Waar maakt u dit nou mee? Wij ontvangen u graag en staan voor u klaar!

Het Kasteel biedt onderdak aan zes geheel verschillende Bed and Breakfastkamers: zes bijzondere ervaringen. Kiest u uit de  torenkamers, te weten de Torenvalk-, of Uilenkamer of gaat uw voorkeur uit naar de kamers elders in het Kasteel, namelijk de  Schildpad-, IJsvogel-, Nachtegaal- of tot slot de Ooievaarkamer, onze prachtige bruidssuite.

In het gezellige Tuinmanshuis vindt u de Spechten-, de Lijster- en de Zwaluwkamer. Deze laatste biedt, vanuit uw bed, een schitterend uitzicht over de vijver. In het Koetshuis bevinden zich de Eenden- en de Fazantenkamer. Deze bijgebouwen liggen naast het Kasteel.

De gerestaureerde gebouwen hebben de uitstraling van vroeger en het comfort van nu. De sfeervol gemeubileerde kamers beschikken allemaal over eigen badkamers.

Voor u als B&B gast is er de Rode Salon in het Kasteel waar u bij de open haard kan genieten van koffie, thee of een drankje.

De volgende ochtend staat een heerlijk ontbijt met streekproducten en zelfgemaakte jam voor u klaar. Van 9 – 10.30 uur in het weekend en van 8 – 9.30 uur door de week zijn de eitjes gekookt en zijn de croissants en broden vers gebakken. In alle rust kunt u genieten van het ontbijt.

Daarna is —bij voldoende belangstelling— tegen een geringe vergoeding in het weekend een rondleiding door het Kasteel mogelijk.

Geniet en laat u verwennen door al het prachtigs dat Kasteel Sterkenburg en de streek u te bieden hebben.

Arrangement:

Bed and breakfast met ontbijt op bed

Heerlijk ontbijten op de Ooievaarkamer of Schildpadkamer.

Arrangement:

Sterrendiner met overnachting

Dineren bij La Provence met overnachting op Sterkenburg, inclusief ontbijt.

Arrangement:

Kasteelheer of Kasteelvrouw voor een nacht

Romantische B&B met Prosecco en late uitcheck!

Arrangement:

Een romantische Valentijnsdag

Even tijd voor elkaar! Beleef de romantiek op Kasteel Sterkenburg.

Arrangement:

Bed and Breakfast fietsarrangement

Op de fiets de prachtige omgeving verkennen.

Scroll naar top
  • Stuur ons een bericht

Kasteelsterkenburg.nl gebruikt cookies om uw bezoek op Kasteelsterkenburg.nl geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.

Financieel verslag 2016
Stichting Vrienden van de Historische Buitenplaats Sterkenburg

Financieel verslag 2016
Stichting tot behoud van de Historische Buitenplaats Sterkenburg

Nieuwsbrief kasteel Sterkenburg

Schrijf u nu in!