Wapenschild Sterkenburg

Arrangementen

Bed and breakfast in een écht kasteel

Arrangement:

Kasteelheer of Kasteelvrouw voor een nacht

Romantische B&B met Prosecco en late uitcheck!

Arrangement:

Bed and Breakfast fietsarrangement

Op de fiets de prachtige omgeving verkennen.

Arrangement:

Bed and breakfast met ontbijt op bed

Heeft u ook zo’n zin in een paar dagen er tussen uit en een heerlijk ontbijt op bed? Kasteel Sterkenburg

Arrangement:

Dineren bij Restaurant ’t Klooster

Dit arrangement is niet te boeken zolang de Corona maatregelen gelden.

Kasteelheer of Kasteelvrouw
voor een nacht

Wat is het heerlijk om er even uit te zijn op Kasteel Sterkenburg. Op uw Bed and Breakfast kamer staan chocolaatjes en een heerlijke fles Prosecco koud voor u klaar. De volgende ochtend kunt u tot 12 uur uitchecken. Een uur later dan normaal.

Voor een meerprijs van €34,50 op de B&B kamerprijs, kunt u dit romantisch pakket bij ons boeken via [email protected]

B & B fietsarrangement

Kasteel Sterkenburg ligt in een prachtige landelijke omgeving. Het gebied van de Langbroekerwetering tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Kromme Rijn. Weilanden, bossen, water, boomgaarden, statige landhuizen en mooie boerderijen wisselen elkaar af. Elk seizoen geeft deze streek een prachtige uitstraling. Er leven en broeden talloze vogels. Hazen huppelen in het veld en reeën laten zich bij de schemering zien!

Diverse fietsroutes lopen langs Kasteel Sterkenburg, zoals de route Langbroekerwetering en de route Oude Kromme Rijn . Ook opdeheuvelrug.nl biedt diverse fietsroutes, waarvan er een langs het kasteel loopt. De Heuvelrug biedt volop fietspaden met hoogteverschillen en verrassende uitkijkpunten. Uiteraard kunt u ook zelf een mooie route bedenken. We zijn aangesloten bij Fietsroutenetwerk. Kortom: zou het niet fantastisch zijn dit prachtige landschap op de fiets te ontdekken? Daarom is dit B&B fietsarrangement speciaal voor u samengesteld!

Na uw eerste overnachting in het Kasteel,of Koetshuis en een heerlijk ontbijt staan de elektrische fietsen of mountainbikes vanaf 9.30 uur voor u klaar op het voorplein. U kunt hiervan de hele dag gebruik maken, ook s’avonds. Aan het einde van uw fietstocht levert u ze bij ons in. Na afloop van deze mooie fietsdag overnacht u weer op de buitenplaats. Dan kunt u heerlijk tot rust komen. Geniet en laat u verwennen door al het moois dat Kasteel Sterkenburg en de omgeving u te bieden hebben!

Het B&B fietsarrangement voor 2 personen houdt in:
-2 overnachtingen in een B&B kamer inclusief ontbijt
-2 elektrische fietsen of mountainbikes voor 1 dag
-een tasje met 2 flesjes water en 2 mueslirepen en een fietsroutekaart

Prijzen voor 2 personen:
-B&B fietsarrangement met kamer (de luxe) in het Koetshuis € 370,-
-B&B fietsarrangement met kamer (standaard) in het Kasteel € 400,–
-B&B fietsarrangement met kamer (de luxe) in het Kasteel € 465,–
-B&B fietsarrangement met kader (superior) in het Kasteel € 505,–

U kunt dit B&B fietsarrangement bij ons boeken via [email protected]. In verband met de beschikbaarheid van elektrische fietsen en mountainbikes verzoeken wij u tijdig te reserveren. Mochten er geen elektrische fietsen of mountainbikes meer op voorraad zijn, dan zijn er gewone fietsen met versnelling beschikbaar. Per fiets wordt er dan € 10,- in mindering gebracht. 

 

Bed and breakfast met ontbijt op bed

Heeft u ook zo’n zin in een paar dagen er tussen uit? Kasteel Sterkenburg is hier een prachtige locatie voor. Voor rustzoekers de ideale plek. Het is mogelijk om bij uw overnachting in de Ooievaarkamer of Schildpadkamer een ontbijt op bed te boeken tegen een meerprijs van € 12,50 per persoon. U kunt dan ook een uur later uitchecken dan normaal, nl. om 12 uur.

diner arrangement t klooster Sterkenburg 1

Dineren bij Restaurant ‘t Klooster

Restaurant ‘t Klooster in het oude centrum van Wijk bij Duurstede en Kasteel Sterkenburg laten u de omgeving en historie proeven. De keuken van ‘t Klooster legt de nadruk op puur koken en laat zien waar wij vandaan komen en waar ons eten vandaan komt. Op het Kasteel ervaart u de historie en het leven op een buitenplaats.

Samen met restaurant ‘t Klooster nodigen wij u uit om op avontuur te gaan en de ultieme smaak van uw omgeving te ontdekken. Spannend én puur.

U kunt bij ‘t Klooster genieten van een viergangendiner inclusief aperitief, bijpassende dranken, tafelwater en tot slot koffie met bonbons. Na afloop overnacht u op Kasteel Sterkenburg, bijvoorbeeld in een sfeervolle B&B kamer in de middeleeuwse toren en geniet u van de rust, ruimte en mooie natuur. De volgende ochtend staat een heerlijk ontbijt met streekproducten en zelfgemaakte jam voor u klaar. Geniet en laat u verwennen door al het puurs dat restaurant ‘t Klooster en Kasteel Sterkenburg u te bieden hebben.

Prijzen per persoon voor een compleet verzorgde avond bij restaurant ‘t Klooster met overnachting inclusief ontbijt op Kasteel Sterkenburg.

Dit arrangement is te boeken op woensdag, donderdag en zondag:

Wenst u dit arrangement te boeken*, stuur dan een e-mail naar [email protected]. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen op 0343-518 047. Wij zorgen voor uw reservering bij Restaurant ‘t Klooster. 

*Alle boekingsaanvragen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Scroll naar top
  • Stuur ons een bericht

Test

Most Romantic Award 2020
Wapenschild Sterkenburg
Kasteelsterkenburg.nl gebruikt cookies om uw bezoek op Kasteelsterkenburg.nl geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.

Financieel verslag 2016
Stichting Vrienden van de Historische Buitenplaats Sterkenburg

Financieel verslag 2016
Stichting tot behoud van de Historische Buitenplaats Sterkenburg

Nieuwsbrief kasteel Sterkenburg

Schrijf u nu in!