Schild Sterkenburg

Arrangementen

Bed and breakfast in een écht kasteel

Arrangement:

Bed and breakfast met ontbijt op bed

Heerlijk ontbijten op de Ooievaarkamer of Schildpadkamer.

Arrangement:

Sterrendiner met overnachting

Dineren bij La Provence met overnachting op Sterkenburg, inclusief ontbijt.

Arrangement:

Kasteelheer of Kasteelvrouw voor een nacht

Romantische B&B met Prosecco en late uitcheck!

Arrangement:

Pasen

Een heerlijk Paasweekend met het traditionele Paasvuur.

Arrangement:

Bed and Breakfast fietsarrangement

Op de fiets de prachtige omgeving verkennen.

Bed and breakfast met ontbijt op bed

Heeft u ook zo’n zin in een paar dagen er tussen uit? Kasteel Sterkenburg is hier een prachtige locatie voor. Voor rustzoekers de ideale plek. Het is mogelijk om bij uw overnachting in de Ooievaarkamer of Schildpadkamer een ontbijt op bed te boeken tegen een meerprijs van € 12,50 per persoon. U kunt dan ook een uur later uitchecken dan normaal, nl. om 12 uur.

Sterrendiner met overnachting

Het sterrenrestaurant La Provence en Kasteel Sterkenburg in Driebergen hebben een speciaal arrangement voor u samengesteld. In La Provence kunt u genieten van een compleet verzorgde avond: een viergangendiner inclusief aperitief, drank, tafelwater en koffie met bonbonnetjes. Een diner waarbij originaliteit, creativiteit en vakmanschap met de mooiste regionale seizoensproducten hoog in het vaandel staan. Na afloop overnacht u op de historische buitenplaats Sterkenburg, bijvoorbeeld in de middeleeuwse toren en geniet u van de rust en de mooie natuur. De volgende ochtend een ontbijt  in het Tuinmanshuis. Geniet en laat u verwennen door al het prachtigs dat La Provence en Kasteel Sterkenburg u te bieden hebben.

Prijzen per persoon voor een compleet verzorgde avond bij La Provence met overnachting inclusief ontbijt op Kasteel Sterkenburg:

Dinsdag t/m donderdag:
Vrijdag t/m zondag:

Prijzen voor een overnachting  zijn gebaseerd op bezetting van 2 personen per kamer. Niet op feestdagen.

Kasteelheer of Kasteelvrouw
voor een nacht

Wat is het heerlijk om er even uit te zijn op Kasteel Sterkenburg. Op uw Bed and Breakfast kamer staat een heerlijke fles Prosecco koud voor u klaar. De volgende ochtend kunt u tot 12 uur uitchecken. Een uur later dan normaal.

Voor een meerprijs van €34,50 op de B&B kamerprijs, kunt u dit romantisch pakket bij ons boeken via [email protected]

Paasarrangement

Heerlijk er even tussenuit met Pasen. Kasteel Sterkenburg is prachtig gelegen in de groene omgeving van het Langbroekerweteringgebied tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Kromme Rijn. Voor rustzoekers de ideale plek!

Het Paasweekend is bij uitstek een goede periode voor een heerlijke wandeling of fietstocht. Landgoederen, fruitboomgaarden, cultuurhistorie en natuurschoon kunt u tegenkomen tijdens uw fietstocht. Bij vele wandel- en fietstochten ligt Kasteel Sterkenburg op de route. U kunt dus ook de route starten vanaf uw logeeradres.

U kunt deze dagen uiteraard ook gezellig een bezoek brengen aan bijvoorbeeld het oude centrum van Utrecht (slechts 20 minuten rijden) of het pittoreske Wijk bij Duurstede. Deze historische stad stond in de Middeleeuwen bekend als Dorestad. U kunt hier vele fraaie winkeltjes, monumenten, ateliers en galeries vinden.

Het traditionele Paasvuur wordt op Paaszaterdag 11 april in de namiddag (ca. 17 uur) ontstoken vlak bij het Kasteel. Een ware gebeurtenis! Wij nodigen u hier graag voor uit. Met de bewoners en andere gasten kunt u onder het genot van een drankje van deze mooie traditie genieten.

Na een goede nachtrust wordt u op Eerste en Tweede Paasdag s’ ochtends verwend met een heerlijk Paasontbijt dat uit vele streek- en biologische producten bestaat. Zo staat er ook appelsap uit onze eigen hoogstamboomgaard en zelfgemaakte jam voor u klaar.

Het Paasarrangement voor 2 personen houdt in:


-2 overnachtingen in een B&B kamer inclusief een paasontbijt op Eerste en Tweede Paasdag:
   -aankomst zaterdag 11 april (Paaszaterdag) vanaf 16 uur
   -vertrek maandag 13 april voor 11 uur
-bijwonen van het Paasvuur (11 april) met twee drankjes p.p. (wijn, bier, appelsap uit de eigen hoogstamboomgaard)

Prijs Paasarrangement voor 2 personen:


-B&B Paasarrangement met kamer in het Tuinmanshuis € 280
-B&B Paasarrangement met kamer (standaard) in het Kasteel € 350
-B&B Paasarrangement met kamer (de luxe of superior) in het Kasteel € 410

Uitbreiding Paasarrangement:


Wij bieden u de volgende mogelijkheden aan om het Paasarrangement uit te breiden:
1.Uitbreiding naar 3 nachten. U komt dan op Goede Vrijdag 10 april a.s. aan en vertrekt op Tweede Paasdag na het ontbijt.

Meerprijs voor 1 extra nacht met ontbijt voor 2 personen:
-kamer in het Tuinmanshuis  € 125
-kamer (standaard) in het Kasteel € 160
-kamer (de luxe of superior) in het Kasteel € 190

2. Voorts is het ook mogelijk het Paasarrangement uit te breiden met:
-2 elektrische fietsen of mountainbikes voor 1 dag
-een tasje met 2 flesjes water en 2 mueslirepen en een fietsroutekaart

Meerprijs voor 2 personen is € 55,– per dag.

3.Een heerlijke fles Prosecco die koud voor u klaar staat op uw B&B kamer.

Meerprijs € 34,50

Kijkt u al uit naar het paasweekend op Kasteel Sterkenburg? Wij zien er naar uit u te mogen verwelkomen. Het B&B Paasarrangement kunt u bij ons boeken via [email protected].

B & B fietsarrangement

Kasteel Sterkenburg ligt in een prachtige landelijke omgeving. Het gebied van de Langbroekerwetering tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Kromme Rijn. Weilanden, bossen, water, boomgaarden, statige landhuizen en mooie boerderijen wisselen elkaar af. Elk seizoen geeft deze streek een prachtige uitstraling. Er leven en broeden talloze vogels. Hazen huppelen in het veld en reeën laten zich bij de schemering zien!

Diverse fietsroutes lopen langs Kasteel Sterkenburg, zoals de route Langbroekerwetering en de route Oude Kromme Rijn . Ook opdeheuvelrug.nl biedt diverse fietsroutes, waarvan er een langs het kasteel loopt. De Heuvelrug biedt volop fietspaden met hoogteverschillen en verrassende uitkijkpunten. Uiteraard kunt u ook zelf een mooie route bedenken. Kortom: zou het niet fantastisch zijn dit prachtige landschap op de fiets te ontdekken? Daarom is dit B&B fietsarrangement speciaal voor u samengesteld!

Na uw eerste overnachting in het Kasteel, Tuinmanshuis of Koetshuis en een heerlijk ontbijt staan de elektrische fietsen of mountainbikes vanaf 9.30 uur voor u klaar op het voorplein. U kunt hiervan de hele dag gebruik maken, ook s’avonds. Aan het einde van uw fietstocht levert u ze bij ons in. Na afloop van deze mooie fietsdag overnacht u weer op de buitenplaats. Dan kunt u heerlijk tot rust komen. Geniet en laat u verwennen door al het moois dat Kasteel Sterkenburg en de omgeving u te bieden hebben!

Het B&B fietsarrangement voor 2 personen houdt in:
-2 overnachtingen in een B&B kamer inclusief ontbijt
-2 elektrische fietsen of mountainbikes voor 1 dag
-een tasje met 2 flesjes water en 2 mueslirepen en een fietsroutekaart

Prijzen voor 2 personen:
-B&B fietsarrangement met kamer in het Tuinmanshuis of Koetshuis € 315,–
-B&B fietsarrangement met kamer (standaard) in het Kasteel € 385,–
-B&B fietsarrangement met kamer (de luxe of superior) in het Kasteel € 445,–

U kunt dit B&B fietsarrangement bij ons boeken via [email protected]. In verband met de beschikbaarheid van elektrische fietsen en mountainbikes verzoeken wij u tijdig te reserveren.

 

Scroll naar top
  • Stuur ons een bericht

HHE Most Romantic Award 2020
Kasteelsterkenburg.nl gebruikt cookies om uw bezoek op Kasteelsterkenburg.nl geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.

Financieel verslag 2016
Stichting Vrienden van de Historische Buitenplaats Sterkenburg

Financieel verslag 2016
Stichting tot behoud van de Historische Buitenplaats Sterkenburg

Nieuwsbrief kasteel Sterkenburg

Schrijf u nu in!