Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.90.119.59 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
12 berichten.
Hendriksma Hendriksma uit Staphorst schreef op 28 juli 2017 in 12:53 pm:
Verblijf in het tuinman huis, Het was idyllisch en romantisch. Mooi uitzicht en vanaf de locatie een boswandeling gemaakt. Prachtige omgeving volgende dag een route gefietst met "happen en trappen". ook toen onderweg kastelen gepasseerd met de sfeer daarom heen. Een aanrader !!
B&B gasten januari 2017 B&B gasten januari 2017 schreef op 25 januari 2017 in 10:21 am:
Heel graag wil ik jullie via deze weg hartelijk bedanken voor alles gedurende de overnachting op het kasteel, het gezellige en lekkere ontbijt en het heerlijke diner bij Brocante. Jullie verstaan de kunst om het mensen naar de zin te maken en hen een gevoel van welkom te geven. Wat een prachtig landgoed en wat een aparte gezellige kamer. En wat een heerlijke rust. Ik ga reclame voor jullie maken! Mijn zusje en ik vonden het echt een ontspannend intermezzo.
Mirjam van Duijnen Mirjam van Duijnen schreef op 14 januari 2017 in 10:41 am:
Wat een warm welkom en wat hebben we heerlijk geslapen in de bruidssuite. We hebben van onze gastheer Joris bijna direct toen we aankwamen een kleine rondleiding langs de benedenverdieping gehad. Heerlijk om zo te kunnen zwerven door dit kasteel en alles te mogen aanraken. Dat maakte mij in ieder geval heel blij! Vanmorgen nog (in de sneeuw) op de ronde toren gestaan en het uitzicht bekeken. Ook de kamers in deze toren bekeken. Echt geweldig! Jammer dat we vrijdagavond niet echt konden genieten van de rode salon, die werd min of meer opgeëist door het gezelschap wat een vergaderweekend had. En door een miscommunicatie geen ontbijt op bed, maar in het tuinmanshuis. Prima verzorgd en gaf ons de gelegenheid om nog wat meer te bekijken en een goed gesprek te hebben met enkele dames kip. Prachtige omgeving, we komen graag in de lente of tijdens de appelpluk terug!
Yvonne Yvonne uit Wilnis schreef op 24 augustus 2016 in 9:55 am:
Een prachtige locatie in een mooie omgeving. Vriendelijke ontvangst, een rondleiding door het kasteel met een gevoel dat we welkom waren. Heerlijke bedden en lekker ontbijtje in een zonnige ambiance. Wel wil ik even kwijt dat mijn 81-jarige moeder erg veel moeite had om de trap op en af te komen en ik begreep dat er geen kamers op de begane grond zijn. Verder prima!
Van der sanden Van der sanden uit Oosterhout nb schreef op 30 juli 2016 in 8:41 pm:
Ter ere van m'n 50ste verjaardag,samen met m'n man 2 dagen verbleven in de torenvalkkamer,gekregen van m'n kinderen.we zijn geweest van 28t/m30 juli.supermooie kamer,ontbijt s'ochtends heel goed verzorgd.en vriendelijk personeel,vooral joris was heel erg behulpzaam.
Ingrid Hankins Ingrid Hankins schreef op 16 november 2015 in 2:52 pm:
Wat een heerlijk weekend hebben wij gehad dankzij ons geweldige verblijf in Kasteel Sterkenburg! Prachtige kamers (mijn oudste zoon vond het uitzicht vanuit IJsvogel juist zo prachtig dat hij die kamer koos) en een geweldige en gastvrije ontvangst. Ook het ontbijt was prima verzorgd en lekker vers! Als het aan ons ligt komen wij beslist nog eens terug om een van de andere kamers te ontdekken!
Wouter Wouter schreef op 22 oktober 2015 in 10:55 am:
Wij hebben een fantastische dag gehad op het kasteel, we zijn erg blij dat we het zo hebben geregeld. Inmiddels zijn we terug in Singapore. Nogmaals ontzettend bedankt! Groeten / Regards, Wouter
Team van Kasteel Sterkenburg Team van Kasteel Sterkenburg schreef op 18 juni 2015 in 9:09 am:
Geachte mevrouw, Dank voor uw reactie. Jammer dat u teleurgesteld bent over grootte van de IJsvogelkamer (ca 30 m2). Het is een charmante kamer met mooi uitzicht maar inderdaad niet de grootste kamer van het Kasteel. De grotere kamers die u heeft gezien waren overigens dat weekend al geboekt en zijn duurder. U heeft geboekt met een Groupon voucher. Voor deze kamers is wel een upgrade mogelijk met bijbetaling. Met vriendelijke groet, Team van Kasteel Sterkenburg
marleen van den driessche marleen van den driessche schreef op 17 juni 2015 in 5:31 pm:
Op 13-14 en 15 juni verbleven wij op sterkenburg. Prachtige locatie,vriendelijke mensen en alles netjes. Daar was zeker niets op aan te merken. Alleen waren wij echt teleurgesteld van de kamer(ijsvogelkamer) Deze was zeer klein.. Als je daarentegen de andere kamers in het kasteel bezoekt is deze kamer echt wel teleurstellend. Dit vonden wij echt heel spijtig
Labyrinthvier Spurfünf Labyrinthvier Spurfünf schreef op 30 augustus 2014 in 3:05 am:
unser hotel vom letzten wochenende...uneingeschränkt empfehlenswert. super! sehr romantisch 🙂
Cees en Elsa Cees en Elsa schreef op 18 juni 2014 in 12:05 pm:
Eerste Pinksterdag kwamen wij aan bij Sterkenburg en werden hartelijk ontvangen door de de gastheer en gastvrouw. Wij werden naar onze kamer (De Uilenkamer) begeleid en meteen overviel ons een thuisgevoel. Schitterende inrichting met zorg gekozen met details van deze tijd uiteraard als het gaat om de sanitaire voorzieningen. Zeer fraai landgoed met een ooievaarsechtpaar op het nest. Nadat we hebben genoten van een glas wijn nabij de vijver, hebben wij het diner in Zeist gebruikt op het terras van het voormalig postkantoor. We hebben buitengewoon goed geslapen in de Uilenkamer en genoten van een uitgebreid ontbijt in de Tuinmanswoning. Vriendelijk personeel. Resumerend: een terugkomen zeker waard.
Annelies Smeenge Annelies Smeenge schreef op 16 maart 2014 in 8:16 pm:
Wat hebben wij hier heerlijk overnacht, in de Torenvalkkamer. Ons Middeleeuws hart deed heel veel sprongetjes van blijdschap, kijkend naar de prachtige inrichting, de sfeer en de bouwstijl van het kasteel. Een avond zonder tv, internet, laptops en andere nieuwerwetse fratsen heeft ons heel goed gedaan, we zijn heerlijk uitgerust. We komen heel graag nog eens terug!