Koken met streekproducten

Koken met producten uit de buurt is vanzelfsprekend. Kasteel Sterkenburg is gelegen in een bijzonder lommerrijke en vruchtbare omgeving: de Utrechtse Heuvelrug, het Kromme Rijngebied en bovendien grenzend aan de Betuwe. De beste groente, zuivel, prachtig wild en runderen, pluimvee, vis en fruit. Het is een culinaire vreugde om met zulke prachtige ingrediënten te kunnen werken.

We stellen een menu samen, om u meer te leren over smaakcombinaties en het juiste gebruik van kooktechnieken. Ambachtelijk zoals al onze workshops dat zijn. Dus zelf brood bakken, olie persen, roken, sorbetijs draaien………

En uiteindelijk: In de keuken, of bij mooi weer buiten, aan een lange tafel genieten van wat de regio te bieden heeft.

Informatie:

Data: in overleg te boeken
Duur workshop: circa 3 uur
Het menu is afhankelijk van aanbod en seizoen
Minimum aantal deelnemers: 12
Prijs per persoon: vanaf € 75,00 voor een driegangen menu
Wijnarrangement: vanaf € 14,50 (drie glazen)
Overige consumpties op basis van nacalculatie
Gratis parkeren

Indien u een in combinatie met de kookworkshop een B&B kamer boekt, krijgt u op deze kamer 10% korting.