Elektrische fiets of mountainbike huren?

Fietsen huren

Kasteel Sterkenburg ligt in een prachtige landelijke omgeving. Het gebied van de Langbroekerwetering tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Kromme Rijn. Weilanden, bossen, water, boomgaarden, statige landhuizen en mooie boerderijen wisselen elkaar af. Elk seizoen geeft deze streek een prachtige uitstraling. Er leven en broeden talloze vogels. Hazen huppelen in het veld en reeën laten zich bij de schemering zien!

Diverse fietsroutes lopen langs Kasteel Sterkenburg, zoals de route Langbroekerwetering en de route Oude Kromme Rijn . Ook opdeheuvelrug.nl biedt diverse fietsroutes, waarvan er een langs het kasteel loopt. De Heuvelrug biedt volop fietspaden met hoogteverschillen en verrassende uitkijkpunten. Uiteraard kunt u ook zelf een mooie route bedenken. We zijn aangesloten bij Fietsroutenetwerk. Kortom: zou het niet fantastisch zijn dit prachtige landschap op de fiets te ontdekken?

U kunt zelf fietsen huren bij Van den Berg’s Rijwielspeciaalzaak in Doorn en deze laten bezorgen op Sterkenburg. De kosten zijn:
-elektrische fiets of mountainbike  €25,- per dag:
-gewone fiets met versnelling €15,- per dag;
-bezorgkosten € 25,-

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
  • Stuur ons een bericht

Test

Most Romantic Award 2020
Wapenschild Sterkenburg
Kasteelsterkenburg.nl gebruikt cookies om uw bezoek op Kasteelsterkenburg.nl geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.

Financieel verslag 2016
Stichting Vrienden van de Historische Buitenplaats Sterkenburg

Financieel verslag 2016
Stichting tot behoud van de Historische Buitenplaats Sterkenburg

Nieuwsbrief kasteel Sterkenburg

Schrijf u nu in!