Kasteel Sterkenburg

[email protected]

Tel.: +31 (0)343-518047

Wapenschild Sterkenburg

Beleef een sprookje

Trouwen op kasteel Sterkenburg

Helaas nemen wij op dit moment geen huwelijken aan

Locatie

Binnen of buiten, u kiest uw passende trouwlocatie

Prijzen

Kasteel Sterkenburg biedt verschillende mogelijkheden

Ceremonie

Behalve het wettelijk huwelijk kunt u hier ook voor de kerk trouwen.

Onze keuken

Bekijk de mogelijkheden voor een onvergetelijk diner

Fotoshoots

Zo mooi als in het mooiste sprookje, wij kleden het voor u aan!

Trouwen

Alles op één locatie

Midden in de prachtige landelijke omgeving van de gemeente Utrechtse Heuvelrug vindt u deze bijzondere plek. Buitenplaats Sterkenburg biedt u de gelegenheid uw complete bruiloft op één locatie, zowel binnen als buiten, te vieren.
Huwelijksvoltrekking, kerkelijke inzegening, receptie, diner en overnachtingen; dit is allemaal mogelijk!

Ons team, dat bekend staat om de persoonlijke touch, staat graag voor u klaar om uw huwelijksdag onvergetelijk te maken!

10 redenen om voor Kasteel Sterkenburg te kiezen

Iets te vieren?

Kies voor een bijzondere locatie

Behalve voor huwelijken kunt u op Sterkenburg ook uitstekend terecht voor andere feestelijke bijeenkomsten zoals bijvoorbeeld een doopplechtigheid, familieweekend een verjaardag of een jubileum.

Lekker eten en drinken is vanzelfsprekend. Dus heeft u iets te vieren? De sfeervolle locatie van Kasteel Sterkenburg zorgt voor een onvergetelijke beleving.

Locatie

Ceremonie en diner 

De buitenplaats is een prachtige locatie waar u de ceremonie, de receptie en het diner plaats kunt laten vinden. Favoriet is de ontvangst op de brug van het Kasteel, de ceremonie in de Grote Zaal, de bruidstaart in de Hal of buiten op de brug en tot slot een chique diner in de Grote Zaal van het Kasteel.
Bij mooi weer zijn een barbecue of picknick in de tuinen van de buitenplaats een ware beleving.
In de Grote Zaal van het Kasteel behoort een diner tot 70 personen tot de
mogelijkheden.

Overnachting

Uw gasten kunnen overnachten in een comfortabele kamer op de buitenplaats, terwijl u geniet van uw huwelijksnacht in de romantische bruidssuite, de Ooievaarkamer. 
In het Kasteel en Koetshuis zijn in totaal 8 fijne kamers, met eigen badkamer waar u en uw gasten na een mooie dag helemaal tot rust kunnen komen. De volgende dag kunt u met uw gasten tijdens een heerlijk ontbijt in de Grote Zaal nagenieten van uw huwelijksdag.

Prijzen

Aan elke bruiloft hangt een kostenplaatje. 

Hier vindt u meer informatie over onze tarieven. 

 

 

 

Ceremonie

Kasteel Sterkenburg is door de gemeente Utrechtse Heuvelrug aangewezen als officiële trouwlocatie waar het wettelijk huwelijk voltrokken kan worden.

In de gewijde Kapel van het Kasteel, kunt u uw kerkelijke inzegening laten plaatsvinden.

Onze keuken

De keuken van Kasteel Sterkenburg biedt hoogwaardige gerechten die in eigen beheer in de Kapschuur, onze professionele keuken, worden bereid.

Vanuit onze doelstelling om een bijdrage te leveren aan duurzaam ondernemerschap, wordt door onze kok en zijn team gekookt met zoveel mogelijk biologische-, seizoensgebonden- en streekproducten. Echt eten bestaat uit pure ingrediënten. 

Puur of Klassiek

In eerste instantie zullen wij altijd menusuggesties aan u voorleggen die uit gaan van de duurzame variant. Mocht u echter toch de voorkeur geven aan “klassiekers” met een minder duurzaam karakter, dan is dat vanzelfsprekend ook mogelijk.

U kunt zich verzekerd voelen van smaakvolle, originele en kwalitatief hoogwaardige gerechten !

Fotoshoots

Prijs fotoreportage

Zowel in de sfeervol ingerichte kamers op de bel-étage (Grote Zaal, Kapel, Rode Salon, Gele Salon, Hal met trap) van Kasteel Sterkenburg als buiten kunt u de mooiste foto’s maken.
Totale duur van een fotoreportage (geen drone opnames) bedraagt minimaal 1 uur met maximaal 6 personen. Kosten € 300,– per uur (fotograaf is niet inbegrepen) vooraf te betalen. Elk volgend half uur of gedeelte daarvan is € 150,–. Toeslag € 25,– per uur voor elke persoon meer. Borg € 150,–.

U kunt een aanvraag voor een fotoreportage mailen naar [email protected]

Fotograaf

Kasteel Sterkenburg werkt naar tevredenheid samen met de fotografen Mirjam Verschoor en Annemarie Bakker. Zij kennen het kasteel en de mogelijkheden. Wij bevelen hen van harte aan!

Scroll naar boven
  • Stuur ons een bericht

Test

Most Romantic Award 2020
Wapenschild Sterkenburg
Kasteelsterkenburg.nl gebruikt cookies om uw bezoek op Kasteelsterkenburg.nl geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.

Financieel verslag 2016
Stichting Vrienden van de Historische Buitenplaats Sterkenburg

Financieel verslag 2016
Stichting tot behoud van de Historische Buitenplaats Sterkenburg

Nieuwsbrief kasteel Sterkenburg

Schrijf u nu in!