Bed & Breakfast in een echt kasteel

Even weg van al uw verplichtingen, de drukte en uw dagelijkse beslommeringen. Geniet van een overnachting in een historische en feeërieke setting. In de comfortabele en gerenoveerde slaapkamers van het Tuinmanshuis en Koetshuis, de imposante Ooievaarssuite of in een unieke kamer in een van de twee torens, waar u zich binnen de dikke muren bijna in de middeleeuwen waant. Op Kasteel Sterkenburg kunt u even ontsnappen aan het jachtige bestaan van alledag. De sfeervol gemeubileerde kamers beschikken allemaal over eigen badkamers en sanitaire voorzieningen.

Genieten binnen en buiten

Een wandeling over het lommerrijke landgoed na een diner op het landgoed of in één van de vele restaurants in de omgeving, in alle rust een boek lezen aan de oever van de vijver: de keuze is aan u. Na een lange, welverdiende nachtrust kunt u ontbijten in de eetkamer van het Tuinmanshuis of op een zonovergoten terras. Geniet en laat u verwennen door al het prachtigs dat Sterkenburg en de streek u te bieden heeft.

Het Kasteel

Het hoofdgebouw biedt onderdak aan zes kamers:  zes verschillende sferen, zes bijzondere ervaringen!
Kiest u uit de Torenvalk-, Uilen-, Schildpad-, IJsvogel-, Nachtegaal- of tot slot de Ooievaarkamer, onze prachtige bruidssuite.

Koets- en Tuinmanshuis

Twee monumentale en geheel gerestaureerde gebouwen met ruime en fraai ingerichte kamers. Nu benoemt men deze stijl als ‘live style’. Comfortabele badkamers met alle voorzieningen, gesitueerd in landelijke rust en een inspirerende natuurlijke omgeving. Vrije Wifi beschikbaar en natuurlijk is uw privacy gegarandeerd.

In het Tuinmanshuis vindt u de Spechtenkamer, de Lijsterkamer en tot slot de Zwaluwkamer. Deze laatste biedt, vanuit uw bed, een schitterend uitzicht over de vijver.

In het Koetshuis bevinden zich de Eenden-, Fazanten-  en Zwanenkamer. Uitstekende kamers in een gezellig familiehuis met open haarden en vanaf de terrassen zicht op het Kasteel of tuinen.

Bed & Breakfast, ofwel: ‘heerlijk slapen en ontbijten!’

Onze bedden zijn heerlijk, ook het ontbijt mag er zijn!
Meestal zo rond half tien in het weekend en rond negen uur door de week zijn de eitjes gekookt en zijn de croissants en broden vers gebakken. In alle rust kunt u genieten van het ontbijt.

B&B boeken

U kunt rechtstreeks B&B kamers bij ons boeken. Belt u 0343-518047 of mail naar [email protected] voor een arrangement op maat. De beschikbaarheid dient te allen tijde door Sterkenburg te worden bevestigd.
Wilt u weten wat de prijzen zijn voor een overnachting klik dan hier.

Rondleiding

Tegen een geringe vergoeding, die volledig ten goede komt aan de Stichting Behoud Sterkenburg, verzorgen wij een rondleiding door het Kasteel.

Er op uit

Het Langbroekerweteringgebied heeft enorm veel te bieden: open tuinen en een kersenfestival in juni, prachtige fietsroutes rondom Kasteel Sterkenburg en verschillende golfbanen in de directe omgeving.  Ook zijn er in de provincie Utrecht sauna’s waar u heerlijk kunt genieten. SpaSereen, prachtig gelegen aan de Maarsseveense plassen, is een echte aanrader.

Natuurlijk kunt u ook naar Utrecht dat slechts 20 minuten van ons vandaan is. Een sfeervol winkelgebied in het historisch centrum met grachten, allerlei terrasjes en de Domtoren die u kunt beklimmen. Ook Amsterdam is binnen handbereik. In slechts vijfenveertig minuten bent u in het centrum.

Liever een cultureel programma? Wat te denken van  Kasteel Amerongen of Huis Doorn ? Maar ook de eeuwenoude stadjes Wijk bij Duurstede en Culemborg hebben u veel te bieden.