Kasteel Sterkenburg voor zakelijke bijeenkomsten

Inspirerend en betoverend, dat is Kasteel Sterkenburg centraal gelegen nabij Utrecht. Kasteel Sterkenburg is een unieke en ideale locatie voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen. De diverse monumentale en geheel gerestaureerde gebouwen, ruime en fraai ingerichte kamers en zalen bieden alle ingrediënten om uw zakelijke bijenkomst tot een succes te maken. Vergaderen, Teambuilding of het geven van een presentatie; het kan allemaal in de bijzondere en rustgevende sfeer van het landgoed Sterkenburg. De organisatie van Kasteel Sterkenburg biedt uw gezelschap niet alleen alle praktische middelen, maar verzorgt ook de hele catering.

Persoonlijk en op maat

Grote of kleine gezelschappen, Kasteel Sterkenburg kan altijd maatwerk bieden. Ook zijn er teambuilding programma’s waaruit u kunt kiezen en bijzondere arrangementen. En indien gewenst kan er zelfs gekozen worden voor een overnachting. Veel van onze zakelijke gasten hebben al ervaren dat een bijenkomst, vergadering of evenement op deze locatie als heel bijzonder waardevol wordt ervaren. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden om uw zakelijke bijeenkomst tot een succes te maken.

Meer weten? Bel ons 0343-518047 of mail ons [email protected] voor nadere informatie over de  mogelijkheden. Wilt u meer weten over de prijzen van onze vergaderarrangementen ga dan naar prijzen.