Creatief en sfeervol vergaderen op Kasteel Sterkenburg

Top vergaderlocatie op Kasteel Sterkenburg

Met recht mag dit een top vergaderlocatie genoemd worden. Kasteel Sterkenburg is een buitenplaats, centraal gelegen in de provincie Utrecht, in Driebergen-Rijsenburg  en biedt vanwege de rustige ligging (enkele autominuten van A12 en A2), de gerestaureerde gebouwen en de mogelijkheid te overnachten de perfecte en unieke locatie voor vergaderingen. Daarnaast biedt deze top vergaderlocatie de mogelijkheid om een creatief of inspirerend teambuilding activiteit te organiseren.  Bekijk ons fotoboek voor een impressie van de ruimtes. Parkeren is gratis.

Kasteel, Koetshuis & Tuinmanshuis; elk met zijn eigen sfeer!

De diverse monumentale en geheel gerestaureerde gebouwen, de ruime en fraai ingerichte kamers en zalen, de landelijke rust en een inspirerende natuurrijke omgeving zorgen ervoor dat u en uw collega’s het beste uit de vergadering kunnen halen. Uw gasten worden verrast door een origineel vergaderarrangement, dit alles in de bijzondere en rustgevende sfeer van het landgoed Sterkenburg. Een vergadering die nog lang in het geheugen zal blijven van u en uw collega’s, zowel door de locatie als de catering! 

Kasteel

Na aankomst op het landgoed Sterkenburg worden uw gasten ontvangen in de Gele en Rode Salons met een prachtig uitzicht op de gracht en voorplein. Onder het genot van een kopje illy espresso of Dammann Frères thee wachten zij totdat alle deelnemers Sterkenburg hebben bereikt. De Grote Zaal staat helemaal klaar in de opstelling zoals u die wenst inclusief een flip-over. Indien gewenst huren wij een beamer en projectiescherm in.

De beide Salons zijn zeer geschikt als ‘break-out-room’, dan wel voor gesprekken van één op één.

Tijdens de pauzes kunnen de deelnemers zich in de Hal en bij mooi weer op de Kasteelbrug verpozen. In de zomer kunt u gebruik maken van het grote terras aansluitend aan de Grote Zaal.

Koetshuis

Het bijzondere aan het Koetshuis is de ambiance! Een locatie met alle comfort en privacy die een vergadering veelal vraagt. Aan een grote vergadertafel of misschien liever in fauteuils met zicht op de tuin. Het is net of u thuis aan het werk bent: espresso bij de hand, uitstekend zittende (leren) vergaderfauteuils en bij koud weer lekker de open haard aan.

Tuinmanshuis met Midden- en Vijverzaal

Het interieur en het decor van Middenzaal is heel sober. Geen afleidende schilderijen en decorstukken. Een prettige zaal met veel daglicht, maar bovenal een locatie waar in het algemeen heel hard wordt gewerkt!

Vijverzaal biedt uitzicht op onze vijver. Bij mooi weer kunnen de 2 x 2 openslaande deuren open en kan er gepauzeerd worden op het terras.

Kapschuur, Kookworkshops

In de Kapschuur is onze keuken gesitueerd. Tot 26 gasten is het mogelijk om daar te lunchen of te dineren. Een andere optie is om op het terras voor de Kapschuur te barbecueën en gewoon heerlijk, op Italiaanse wijze, aan lange tafels te eten. Onze chef de cuisine is een meester in het verzorgen van kookworkshops. Mediterraans, nieuw Nederlands koken met ‘vergeten’ ingrediënten of in de herfst: wild met wild in de keuken! Het maximaal aantal deelnemers is 20 personen.

Overnachting

Om op krachten te komen voor de volgende dag, kunnen uw gasten overnachten in comfortabele kamers op de buitenplaats. In het Koetshuis, het Tuinmanshuis en het Kasteel vindt u diverse kamers waar u en uw gasten na een zware vergader- of cursusdag helemaal tot rust kunnen komen.