Kasteel Sterkenubrg

Sterkenburg een prachtige trouwlocatie

Midden in de prachtige landelijke omgeving van de gemeente Utrechtse Heuvelrug vindt u deze plek: buitenplaats Sterkenburg; een stijlvolle en vooral unieke plaats voor uw huwelijk. Niet alleen het mooie landschap maakt deze plek uniek, ook de monumentale gebouwen maken Sterkenburg tot wat het is. Omringd door Koetshuis, Tuinmanshuis en de prachtige tuinen, vindt u de kern van de buitenplaats: Kasteel Sterkenburg. Dit kasteel, de bijgebouwen, de Boomgaard en de landelijke omgeving vormen een mooie ambiance voor uw huwelijk. klik hier voor foto’s

Huwelijksplechtigheid 

Kasteel Sterkenburg is door de gemeente Utrechtse Heuvelrug aangewezen als officiële trouwlocatie waar het wettelijk huwelijk voltrokken kan worden. Tevens bezit het Kasteel een eigen Kapel, waar u desgewenst uw kerkelijke inzegening plaats kunt laten vinden. Voor meerdaagse huwelijken is Sterkenburg de ideale locatie; zo trouwt u bijvoorbeeld op vrijdag voor de wet, waarna de volgende dag de kerkelijke inzegening plaatsvindt in de romantische neogotische Kapel.

Diner&feest   

Op de buitenplaats vindt u diverse locaties waar u uw diner en feest plaats kunt laten vinden. Een lopend buffet in de Grote Zaal van het Kasteel, een chique diner met 18e-eeuws tafelzilver in een van de kamers van het Koetshuis, het Tuinmanshuis of het Kasteel. Dit wordt verzorgd door de eigen keuken van Kasteel Sterkenburg  dat een hoog culinair niveau heeft. De kamers worden naar uw wens ingericht tot de ideale diner- of feestlocatie. Ook een barbecue of picknick in de tuinen van het landgoed is mogelijk. In de Grote Zaal van het Kasteel behoort een diner tot 70 personen tot de mogelijkheden, terwijl op de gehele bel-étage een walking-dinner,  een receptie of een feest wel tot zo’n 235 personen mogelijk is.

Overnachting

Uw daggasten overnachten in een comfortabele kamer op het landgoed, terwijl u geniet van uw huwelijksnacht in de romantische bruidssuite. In het Koetshuis, Tuinmanshuis en het Kasteel vindt u diverse kamers, voorzien van eigen badkamer waar u en uw gasten na een mooie dag helemaal tot rust kunnen komen. De volgende dag kunt u met uw gasten tijdens een heerlijk ontbijt in de Vijverzaal nagenieten van uw huwelijksdag.

Wij luisteren graag naar uw wensen en bedenken samen met u een passend concept. Het moet immers één van de mooiste dagen in uw leven worden.