In de winter op Kasteel Sterkenburg

kasteel koetshuis winter

In de winter op Kasteel Sterkenburg verblijven, is een andere beleving dan in de zomer. Oók een mooie tijd om er samen even op uit te gaan als de natuur in winterslaap is. Heerlijk om tot rust te komen in een écht Kasteel of in het Tuinmanshuis waar vandaan u zo een wandeling kunt maken in het bos met zicht op de omliggende weides en de voor deze streek kenmerkende knotwilgen. Genieten op onze buitenplaats van een sfeervolle historische omgeving met alle ruimte, vogels en mooie natuur.

’s Ochtends staat er een heerlijk ontbijt voor u klaar met producten uit de streek en jam die wij zelf maken van onze biologische vruchten uit de tuin. U kunt in alle rust genieten van het ontbijt.

Er zijn allerlei mogelijkheden om de omgeving te verkennen. U stapt vanuit het Kasteel of Tuinmanshuis direct de natuur in. Tijdens een ochtendwandeling in het aangrenzende parkbos kunt u zelfs reeën en ijsvogeltjes zien, in de avond hoort u de uilen. Voor lange wandelingen zijn er allerlei mogelijkheden. Er is bijvoorbeeld het klompenpad “Aderwinkelpad” en er zijn geaccidenteerde wandelroutes op de Utrechtse Heuvelrug.
Ook op de fiets kunt u de prachtige omgeving verkennen. Er lopen diverse fietsroutes langs Kasteel Sterkenburg zoals de route Langbroekerwetering en de route Oude Kromme Rijn. Voor (elektrische) fietsen of mountainbikes kan bij tijdige reservering worden gezorgd.
De Utrechtse Heuvelrug, de Betuwe en de Kromme Rijnstreek hebben zoveel moois te bieden!

Natuurlijk kunt u ook op de buitenplaats blijven. In de huiselijke sfeer van de Rode Salon, waar ’s avonds de open haard brandt, knus met een boek en een glaasje wijn. De Gele Salon is weer heel gezellig voor spelletjes aan de grote tafel.

Om even tijd voor uzelf te hebben en afstand te nemen van de alledaagse drukte kunt u ook op afspraak een privé yoga les krijgen op Sterkenburg die gegeven wordt door Chillspirit.

Gezien de huidige corona regels – de sluiting van de restaurants – is het toegestaan om zelf kant en klaar eten mee te nemen of te laten bezorgen op Kasteel Sterkenburg. Zelf eten koken of klaar maken is echter niet mogelijk. U en onze overige gasten kunnen apart in verschillende kamers in het Kasteel of het Tuinmanshuis dineren waar de tafels gedekt zijn en tussen 18 en 20 uur de kaarsjes branden. Er zijn diverse gekoelde dranken (fris, bier, wijn, water, sap) bij ons te verkrijgen.

Kasteel Sterkenburg, een particulier bewoonde buitenplaats, is kleinschalig met haar 7 B&B kamers in het Kasteel en 2 in het Tuinmanshuis.

Prijzen “In de winter op Kasteel Sterkenburg” arrangement voor 2 personen:
-2 nachten
-2x ontbijt voor 2 personen
-routekaartje van het gebied
-hond is in enkele kamers toegestaan tegen meerprijs van € 15,- per nacht

 • kamer (standaard) in het Tuinmanshuis € 260,-
 • kamer (de luxe) in het Tuinmanshuis € 315,-
 • kamer (standaard) in het Kasteel € 345,-
 • kamer (de luxe) in het Kasteel € 410,-
 • kamer (superior) in het Kasteel € 450,-

 Overige prijzen:

 • huur elektrische fietsen/mountainbikes
  inclusief 1 flesje water en 1 mueslireep € 27,50 p.p. per dag
 • yoga tarieven zie Chillspirit
 • service dineren € 5,00 p.p.

Vanzelfsprekend nemen wij in onze totale dienstverlening de corona regels in acht.

Bekijk hier welke kamers wij voor u hebben.

Check hier de beschikbaarheid en boek een kamer.

U kunt ook reserveren door een e-mail te sturen naar [email protected] of te bellen naar 0343–518047.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
 • Stuur ons een bericht

Test

Most Romantic Award 2020
Wapenschild Sterkenburg
Kasteelsterkenburg.nl gebruikt cookies om uw bezoek op Kasteelsterkenburg.nl geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.

Financieel verslag 2016
Stichting Vrienden van de Historische Buitenplaats Sterkenburg

Financieel verslag 2016
Stichting tot behoud van de Historische Buitenplaats Sterkenburg

Nieuwsbrief kasteel Sterkenburg

Schrijf u nu in!