Feestelijke bijeenkomsten

Kies voor een bijzondere locatie

Behalve voor huwelijken kunt u op Sterkenburg ook uitstekend terecht voor andere feestelijke bijeenkomsten. Of het nu gaat om een doopplechtigheid, lunch, diner, barbecue, high tea, borrel, receptie of feest.  Lekker eten en drinken is vanzelfsprekend.
Dus heeft u iets te vieren? De bijzondere feestlocatie van Kasteel Sterkenburg (omgeving Driebergen-Zeist, Utrecht) zorgt voor een onvergetelijke dag.

Ook organiseren wij vaak in samenwerking met andere partijen workshops die wij tijdig aankondigen via onze nieuwspagina of nieuwsbrief. Wilt u op de hoogte bijven van onze activiteiten, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Onze keuken biedt u de keuze: puur of klassiek

Puur
De keuken van Kasteel Sterkenburg heeft een hoog culinair niveau dat in eigen beheer vanuit de Kapschuur op het terrein wordt verzorgd door onze chefkok Bas Cloo. Hij is van meet af aan betrokken bij Dutch Cuisine. Een initiatief van het Nederlandse Koksgilde dat op de Horecava van 2014 onder grote belangstelling is gelanceerd. Dutch Cuisine is het nieuwe Nederlandse eten met verse groenten in de hoofdrol, vlees en vis in een bijrol. Onverwachte combinaties met regionale en internationale ingrediënten die naar de natuur smaken, puur en echt. Echt eten bestaat uit pure ingrediënten. Echt betekent ook dieren eten die diervriendelijk hebben geleefd.

Klassiek
In eerste instantie zullen wij altijd menusuggesties aan u voorleggen die uitgaan van bovenomschreven variant “Puur”. Mocht u echter toch de voorkeur geven aan “klassiekers” met een minder duurzaam karakter, dan is dat vanzelfsprekend ook mogelijk.

U kan zich verzekerd voelen van smaakvolle, originele en kwalitatief hoogwaardige gerechten!

Professionele catering

De catering op kasteel Sterkenburg wordt al enkele jaren verzorgd door de vertrouwde vaste ploeg. De witte brigade staat onder leiding van onze Chef de Cuisine Bas Cloo en de zwarte brigade onder leiding van onze party-manager Chantal van Ooijen.

Wilt u meer weten over onze speciale arrangementen kijk dan eens onder arrangementen