Feestelijke bijeenkomsten

Kies voor een bijzondere locatie

Behalve voor huwelijken kunt u op Sterkenburg ook uitstekend terecht voor andere feestelijke bijeenkomsten. Of het nu gaat om een doopplechtigheid, lunch, diner, barbecue, high tea, borrel, receptie of feest.  Lekker eten en drinken is vanzelfsprekend.
Dus heeft u iets te vieren? De bijzondere feestlocatie van Kasteel Sterkenburg (omgeving Driebergen-Zeist, Utrecht) zorgt voor een onvergetelijke dag.

Onze keuken biedt u de keuze: puur of klassiek

Puur
De keuken van Kasteel Sterkenburg heeft een hoog culinair niveau dat in eigen beheer vanuit de Kapschuur op het terrein wordt verzorgd. Onverwachte combinaties met regionale en internationale ingrediënten die naar de natuur smaken, puur en echt. Echt eten bestaat uit pure ingrediënten. Echt betekent ook dieren eten die diervriendelijk hebben geleefd.

Klassiek
In eerste instantie zullen wij altijd menusuggesties aan u voorleggen die uitgaan van bovenomschreven variant “Puur”. Mocht u echter toch de voorkeur geven aan “klassiekers” met een minder duurzaam karakter, dan is dat vanzelfsprekend ook mogelijk.

U kan zich verzekerd voelen van smaakvolle, originele en kwalitatief hoogwaardige gerechten!

Professionele catering

De catering op kasteel Sterkenburg wordt al jaren verzorgd door de vertrouwde vaste ploeg. De zwarte brigade staat onder leiding van onze party-manager Chantal van Ooijen.

Wilt u meer weten over onze speciale arrangementen kijk dan eens onder arrangementen