Dineren bij Restaurant ‘t Klooster

diner arrangement t klooster Sterkenburg 1

Dineren bij Restaurant ‘t Klooster in Wijk bij Duurstede met overnachting & ontbijt op Kasteel Sterkenburg.  Zolang de Corona maatregelen gelden is dit arrangement helaas niet boekbaar.

Restaurant ‘t Klooster in het oude centrum van Wijk bij Duurstede en Kasteel Sterkenburg laten u de omgeving en historie proeven. De keuken van ‘t Klooster legt de nadruk op puur koken en laat zien waar wij vandaan komen en waar ons eten vandaan komt. Op het Kasteel ervaart u de historie en het leven op een buitenplaats.

Samen met restaurant ‘t Klooster nodigen wij u uit om op avontuur te gaan en de ultieme smaak van uw omgeving te ontdekken. Spannend én puur.

U kunt bij ‘t Klooster genieten van een viergangendiner inclusief aperitief, bijpassende dranken, tafelwater en tot slot koffie met bonbons. Na afloop overnacht u op Kasteel Sterkenburg, bijvoorbeeld in een sfeervolle B&B kamer in de middeleeuwse toren en geniet u van de rust, ruimte en mooie natuur. De volgende ochtend staat een heerlijk ontbijt met streekproducten en zelfgemaakte jam voor u klaar. Geniet en laat u verwennen door al het puurs dat restaurant ‘t Klooster en Kasteel Sterkenburg u te bieden hebben.

Prijzen per persoon voor een compleet verzorgde avond bij restaurant ‘t Klooster met overnachting inclusief ontbijt op Kasteel Sterkenburg. 

Dit arrangement is te boeken voor woensdag, donderdag en zondag

Wenst u dit arrangement te boeken*, stuur dan een e-mail naar [email protected]. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen op 0343-518 047. Wij zorgen voor uw reservering bij Restaurant ‘t Klooster. 

 

*Alle boekingsaanvragen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
  • Stuur ons een bericht

Test

Most Romantic Award 2020
Wapenschild Sterkenburg
Kasteelsterkenburg.nl gebruikt cookies om uw bezoek op Kasteelsterkenburg.nl geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.

Financieel verslag 2016
Stichting Vrienden van de Historische Buitenplaats Sterkenburg

Financieel verslag 2016
Stichting tot behoud van de Historische Buitenplaats Sterkenburg

Nieuwsbrief kasteel Sterkenburg

Schrijf u nu in!