Wapenschild Sterkenburg

Arrangementen

Bed and breakfast in een écht kasteel

Arrangement:

Kasteelheer of Kasteelvrouw voor een nacht

Romantische B&B met Prosecco en late uitcheck!

Arrangement:

Bed and breakfast met ontbijt op bed

Heeft u ook zo’n zin in een paar dagen er tussen uit en een heerlijk ontbijt op bed? Kasteel Sterkenburg

Arrangement:

Dineren bij Restaurant ’t Klooster

Dit arrangement is niet te boeken zolang de Corona maatregelen gelden.

Kasteelheer of Kasteelvrouw
voor een nacht

Wat is het heerlijk om er even uit te zijn op Kasteel Sterkenburg. Op uw Bed and Breakfast kamer staan chocolaatjes en een heerlijke fles Prosecco koud voor u klaar. De volgende ochtend kunt u tot 12 uur uitchecken. Een uur later dan normaal.

Voor een meerprijs van €34,50 op de B&B kamerprijs, kunt u dit romantisch pakket bij ons boeken via [email protected]

Bed and breakfast met ontbijt op bed

Heeft u ook zo’n zin in een paar dagen er tussen uit? Kasteel Sterkenburg is hier een prachtige locatie voor. Voor rustzoekers de ideale plek. Het is mogelijk om bij uw overnachting in de Ooievaarkamer of Schildpadkamer een ontbijt op bed te boeken tegen een meerprijs van € 12,50 per persoon. U kunt dan ook een uur later uitchecken dan normaal, nl. om 12 uur.

diner arrangement t klooster Sterkenburg 1

Dineren bij Restaurant ‘t Klooster

Dit arrangement is niet te boeken zolang de Coronamaatregelen gelden.

Restaurant ‘t Klooster in het oude centrum van Wijk bij Duurstede en Kasteel Sterkenburg laten u de omgeving en historie proeven. De keuken van ‘t Klooster legt de nadruk op puur koken en laat zien waar wij vandaan komen en waar ons eten vandaan komt. Op het Kasteel ervaart u de historie en het leven op een buitenplaats.

Samen met restaurant ‘t Klooster nodigen wij u uit om op avontuur te gaan en de ultieme smaak van uw omgeving te ontdekken. Spannend én puur.

U kunt bij ‘t Klooster genieten van een viergangendiner inclusief aperitief, bijpassende dranken, tafelwater en tot slot koffie met bonbons. Na afloop overnacht u op Kasteel Sterkenburg, bijvoorbeeld in een sfeervolle B&B kamer in de middeleeuwse toren en geniet u van de rust, ruimte en mooie natuur. De volgende ochtend staat een heerlijk ontbijt met streekproducten en zelfgemaakte jam voor u klaar. Geniet en laat u verwennen door al het puurs dat restaurant ‘t Klooster en Kasteel Sterkenburg u te bieden hebben.

Prijzen per persoon voor een compleet verzorgde avond bij restaurant ‘t Klooster met overnachting inclusief ontbijt op Kasteel Sterkenburg.

Dit arrangement is te boeken op woensdag, donderdag en zondag:

Wenst u dit arrangement te boeken*, stuur dan een e-mail naar [email protected]. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen op 0343-518 047. Wij zorgen voor uw reservering bij Restaurant ’t Klooster. 

*Alle boekingsaanvragen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Scroll naar top
  • Stuur ons een bericht

Test

Most Romantic Award 2020
Wapenschild Sterkenburg
Kasteelsterkenburg.nl gebruikt cookies om uw bezoek op Kasteelsterkenburg.nl geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.

Financieel verslag 2016
Stichting Vrienden van de Historische Buitenplaats Sterkenburg

Financieel verslag 2016
Stichting tot behoud van de Historische Buitenplaats Sterkenburg

Nieuwsbrief kasteel Sterkenburg

Schrijf u nu in!