Van ceremonie tot en met feest

Ook bij de organisatie van de aankleding van deze onvergetelijke dag kunnen wij behulpzaam zijn. Een goede inventarisatie van uw wensen is belangrijk en wij kunnen samen met u kijken waar wij u behulpzaam kunnen zijn.

De mooiste bruidsfoto’s

Zowel in de sfeervol ingerichte kamers op de bel-étage (Grote Zaal, Kapel, Rode Salon, Gele Salon, Hal met trap) van Kasteel Sterkenburg als buiten kunt u de mooiste foto’s maken van uw onvergetelijke dag. Totale duur van een fotoreportage bedraagt minimaal 1 uur met maximaal 6 personen. Kosten € 300,– per uur (fotograaf is niet inbegrepen) vooraf te betalen. Voor elke persoon meer wordt €25,– per uur in rekening gebracht. U dient dit van tevoren te reserveren bij Kasteel Sterkenburg op basis van beschikbaarheid. Bij een fotoreportage hanteren wij vijf dagen voor aanvang definitieve bevestiging of de reportage door kan gaan i.v.m.  de actuele beschikbaarheid.

Indien u trouwt op Sterkenburg worden er geen kosten in rekening gebracht voor een trouwreportage.

Fotograaf

Kasteel Sterkenburg werkt naar tevredenheid samen met de fotografen Mirjam Verschoor en Annemarie BakkerZij kennen het kasteel en de mogelijkheden. Wij bevelen hen van harte aan!

Bruidstaart

Op uw trouwdag wilt u natuurlijk samen de taart van uw dromen aansnijden. Een klassieke of juist heel persoonlijke taart. Kasteel Sterkenburg werkt samen met enkele uitstekende banketbakkers:
Koek & Chocolade
Cake Queen
Mijn Suikertante

Bloemist

Hoe mooi kan een dag zijn, hoe mooi kunnen wij hem maken. De boeketten van Veldhuysen Bloemisten verrassen, daarvan wordt u zeker blij!

DJ’s

Wilt u die geweldige bruiloft afsluiten met een feest om nooit meer te vergeten? Dan raden wij u Allround Bruiloft DJ van harte aan.